Festival coşkusu Bursa’yı saracak

İlki geçtiğimiz yıl İzmir’de gerçekleştirilen Türkiye Festival Voleybol Turnuvası’nda heyecan bu yıl Bursa’yı saracak ve 5 bin sporcu ve ailesi spor dolu günler geçirecek.

Festival coşkusu Bursa’yı saracak

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından organize edilen Türkiye Festival Voleybol Turnuvası’nın ikincisi, Büyükşehir Belediyesi’nin sponsorluğunda Bursa’da gerçekleştirilecek. Mayıs ayında yapılacak turnuvada Bursa’nın Türkiye’nin dört bir yerinden 5 bin sporcu ve ailesine ev sahipliği yapacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, festival boyunca gündemin sadece voleybol ve spor olacağını söyledi. Başkan Altepe, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Akif Üstündağ’ı ağırladı.

SÜREKLİ ŞEHRİMİZDE YAPILSIN

Büyükşehir Belediyesi’nin Ankara Yolu’ndaki ana binasında gerçekleşen ve Büyükşehir Belediyespor yöneticilerinin de iştirak ettiği ziyarette, BUTTİM yerleşkesinde yapılacak organizasyon ele alındı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ‘Festival Voleybol’ etkinliğine ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyacaklarını belirterek, “Bursa, sporcu ve tesis altyapısı en güçlü şehirler arasında yer alıyor. Bizim en büyük hedeflerimizden biri Bursa’nın 7’den 70’e spor kenti olmasıdır. Voleybol da her yaştan insanın oynayabileceği bir spor dalıdır. Bu nedenle turnuvayı çok önemsiyoruz. Sürekli hale gelmesini ve şehrimizde yapılmasını istiyoruz” dedi. 

BELKİ İLK KEZ GELECEKLER

TVF Başkanı Akif Üstündağ ise, voleybol turnuvasına karşı gösterdiği hassasiyet nedeniyle Başkan Altepe’ye teşekkür etti. Türkiye’nin en uzun soluklu organizasyonları arasında yer alan ‘Festival Voleybol’un Bursa’nın güzelliğine güzellik katacağını söyleyen Üstündağ, gelişmiş spor alt yapısıyla turnuvanın bu sene bambaşka bir atmosfer yaşayacağına inandığını ifade etti. Üstündağ, “Yaza doğru buraya, sadece İstanbul ve Ankara’dan değil Diyarbakır, Siirt, Batman ve Elazığ’dan da sporcular gelecek. Belki aralarında ilk kez Bursa’yı görecek olanlar vardır” diye konuştu.

İlki İzmir’de düzenlenen Türkiye Festival Voleybol Turnuvası, mayıs ayının ikinci haftasında gerçekleştirilecek. Türkiye genelinden 5 bin sporcu ve ailesinin katılacağı organizasyonda dopingle mücadele, temel teknik eğitim, hareket eğitimi, voleybol oyun kuralları, kondisyon ve beslenme konulu seminerler de düzenlenecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X