Festival sona erdi

256 takımın katılımıyla başlayan şampiyonada tüm kupalar sahibini buldu… Festival Voleybol adıyla düzenlenen Altyapılar Voleybol Türkiye Şampiyonası’nda miniklerde kızlarda Karayolları, erkeklerde ise Balıkesir BB şampiyon olurken, organizasyon tamamlan

Festival sona erdi

RECAİ UYSAL

Büyükşehir Belediyesi’nin ana sponsorluğunda Festival Voleybol adıyla düzenlenen Altyapılar Voleybol Türkiye Şampiyonası’nda heyecan sona erdi. 24 Mayıs’ta genç ve yıldız maçlarıyla start alan organizasyonda dün de minikler kupalarına kavuştu ve organizasyon tamamlandı. BUTTİM TÜYAP Fuar Alanı’nda toplam 256 takımın katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonada son olarak minikler kozlarını paylaştı. 64 takımın mücadele ettiği miniklerde kızlarda Karayolları, erkeklerde ise Balıkesir Büyükşehir Belediyespor şampiyon oldu.

NEFES KESTİLER

Nefes kesen maçlarda sporcuların heyecanına aileler de ortak olurken, kürsüye çıkma mücadelesi büyüledi. Kızlarda final maçında Arkas’ı 3-1 mağlup eden Karayolları şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Üçüncülük maçında ise İstanbul Bahçelievler Voleybol, Vakıfbank’ı 3-0 mağlup etti. Erkeklerde şampiyon belirleyen maçta ise Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor engelini 3-1’le geçerek mutlu sona ulaştı. Beşiktaş ise Ankara EÜAŞ’yi 3-1’le geçti ve üçüncülük kupasının sahibi oldu.

BUTTİM TÜYAP Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen final müsabakalarında sporcular kadar aileler de büyük heyecan yaşadılar.

Karşılaşmalar sonunda kazanan ekiplerde sevinç, yenilenlerde ise hüzün hakimdi. Minik sporcuları teselli eden ise aileleri oldu.

Kızlarda şampiyon olan Karayolları’na kupa ve madalyalarını Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X