‘Festival’ zamanı

‘Festival Voleybol’ heyecanı TÜYAP Fuar Alanı’nda start aldı.. 19 Haziran’a kadar sürecek olan ve 256 takımdan 5 bin voleybol sevdalısının yer alacağı büyük organizasyonun açılışı Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yaptı.

‘Festival’ zamanı

RECAİ UYSAL

Büyükşehir Belediyesi’nin ana sponsorluğunda gerçekleşen ve Festival Voleybol adıyla, ikinci kez düzenlenen Altyapılar Türkiye Şampiyonası’nda heyecan Türkiye’nin en büyük fuar alanlarından biri olan BUTTİM TÜYAP Fuar Alanı’nda start aldı. Gençler, küçükler, yıldızlar ve minikler kategorilerinde gerçekleştirilecek organizasyonda dün genç ve küçük müsabakaları başladı. Vali Yardımcısı Ergun Güngör, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ve Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık, organizasyon öncesinde bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

BURSA BUNU HAK EDİYOR

Toplantıyı küçük müsabakalarının oynandığı BUTTİM TÜYAP Fuar Alanı’nda gerçekleştirirerek sporcularla birarada olmak istediklerini söyleyen Federasyon Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, “Bursa böylesine güzel bir organizasyonu hak ediyor. Çünkü Bursa bir spor şehri. 256 takım 19 Haziran’a kadar burada heyecanlı ve keyifli bir organizasyonda yer alacak” dedi. Sporun başkentinin Bursa olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise “Son dönemde birçok branşta önemli başarılar kazandı. Ancak bizim en büyük amacımız sporcu yetiştirmek. Festival voleybol Bursa’ya yakışacak. Bursa’da spor konuşulacak ve güzel bir şölen yaşanacak” diye konuştu.

GENÇLER AYRI SALONLARDA

Vali Yardımcısı Ergün Güngör de katılan tüm takımlara başarılar dilerken, Bursa’da spor adına güzel günler yaşanacağını söyledi. 19 Haziran’a kadar sürecek organizasyonda toplam 256 takım mücadele edecek. Genç ve küçük maçlarının dün başlayıp 31 Mayıs’a kadar süreceği Festival Voleybol’da yıldızlar 2-9 Haziran, minikler ise 11-19 Haziran tarihleri arasında Bursa’da hünerlerini sergileyecek. Her ekibin ortalama 20 kişiden oluştuğu organizasyonda 5 binin üzerinde sporcu, teknik ekip ve aile 19 Haziran’a kadar Bursa’da şölene ortak olacak. Festival Voleybol’da küçük maçları BUTTİM TÜYAP Fuar Alanı’ndaki 8 sahada, genç maçları ise Büyükşehir Belediye, Çekirge, Gemlik, İnegöl, 100. Yıl, Nilüfer Belediye, Şahin Başol ve Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X