Fethiye Dörtçelik penaltılarla! 8-7

Kırmızı beyazlı ekip, normal süresi 3-3 biten maçta Osmangazi Şehit Ömer Halisdemir MTAL’i penaltılarda yenerek tur atladı.

Fethiye Dörtçelik penaltılarla! 8-7

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği 2. Küme Genç Erkekler Futbol Ligi’nde Yıldırım Fethiye Dörtçelik Anadolu İmam Hatip Lisesi, normal süresi 3-3 biten maçta Osmangazi Şehit Ömer Halisdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni penaltılarla 8-7 mağlup etti.

Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma sonucunda tur atlayan kırmızı beyazlı ekip büyük sevinç yaşadı. Maça atak başlayan Ömer Halisdemir MTAL 4’te Muhammet Furkan Keskinoğlu ile 1-0 öne geçti. 6’da ise kırmızı beyazlı ekipten Veysel Karani ile beraberliği sağladı: 1-1.

GOL DÜELLOSU

İkinci yarı, sert ikili mücadele ve karşılıklı atılan gollerle devam etti. Fethiye Dörtçelik AİHL, 17. dakikada Alihan Özkan, 21. dakikada tekrar sahneye çıkan Veysel Karani ile 3-1 öne geçti. Maçı bırakmayan kırmızı siyahlı ekip ise, 24. dakikada Oğuzhan Kaba, 26. dakikada ise Serhat Tayfur Güngör ile beraberliği sağladı: 3-3. Seri penaltı atışlarında Fethiye Dörtçelik AİHL’e tur getiren golleri Sezer, Ahmet, Veysel, Alihan ve Metehan kaydetti.

SALON: Atıcılar Çok Amaçlı

HAKEMLER: Onur Elçin (***), Metin Hacıoğlu (***)

GOLLER: Dk.6-21 Veysel, Dk.17 Alihan (Fethiye Dörtçelik Anadolu Lisesi), Dk.4 Furkan, Dk.24 Oğuzhan, Dk.26 Serhat (Şehit Ömer Halisdemir MTAL)

FETHİYE DÖRÇELİK AİHL: Emre (***), Veysel (***), Alihan (***), Sezer (***), Metehan (***)

ÖMER HALİSDEMİR MTAL: Mert (**), Furkan (**), Serhat (**), Oğuzhan (**), Burak (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X