Fethiye kupaya koşuyor

Düzce’de yapılan Okullararası Yıldızlar Voleybol Türkiye Şampiyonası Yarıfinalleri’nde rakiplerine set dahi vermeyen Bursa ekibi, Diyarbakır’da yapılacak final grubunda da iddialı.

Fethiye kupaya koşuyor

28-31 Mart tarihleri arasında Düzce’de yapılan Okullararası Yıldızlar Voleybol Türkiye Şampiyonası Yarıfinalleri’nde mücadele eden Fethiye Ortaokulu tüm maçlarını kazanarak adını final grubuna yazdırdı. Yarıfinal grubunda rakiplerine set dahi vermeyen Bursa ekibi, grup birincisi olarak Diyarbakır’da yapılacak final grubunda mücadele etme hakkı kazandı. Düzce’de Antalya, İstanbul ve Ankara ekipleri karşısında oldukça üstün oynayan ve rakiplerine şans tanımayan Fethiye Ortaokulu önemli bir başarıya imza atmayı başardı.

GURURLANDIK

Bursa ekibi, 12 Nisan’da Diyarbakır’da başlayacak Final Grubu’nda da başarılı maçlar çıkarıp, Türkiye şampiyonu olmayı hedeflerken, Antrenör Hasan Kurter ve Beden Eğitimi Öğretmeni Hüseyin Barış, “Düzce’de rakiplerimize set vermedi. Final grubunda da iddialıyız” dediler. Fethiye Ortaokulu Müdürü Selim Karaköse de “Öğrencilerimizin başarısı bizi gururlandırdı. Final grubunda da elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X