Fethiye’den tek kurşun: 1-0

Kırmızı beyazlılar oldukça zorlandığı Cihanspor karşısında 3 puanı 48. dakikada Batuhan ile kurtardı ve ilk iki mücadelesinden kopmadı.

Fethiye’den tek kurşun: 1-0

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa U-16 Elit Yaş Ligi 1. Grup’ta zirve mücadelesi veren Fethiye İdmanyurdu, 14. hafta maçında Cihanspor’u 1-0 mağlup etti. Atıcılar-2 Sahası’nda oynanan maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle geçildi. İkinci yarıda vites arttıran Fethiye İdmanyurdu, 48. dakikada Batuhan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca kırmızı beyazlılar çok kritik bir galibiyet elde etti. Bu sonuçla Fethiye İdmanyurdu puanını 21’e yükseltirken, Cihanspor ise 11 puanda kaldı.

SAHA: Atıcılar-2

HAKEMLER: Mehmet Aldemir (**), Doğacan Aslan (**), Samet Emektar (**)

GOL: Dk.48 Batuhan (Fethiye İY)

FETHİYE İY: Semih (***), Alper (**), Mert (**), Oğulcan (**), Uraltan (***), Egemen (**), Umut (**), Muhittin (**), Batuhan (***), Bora (**), Emir (**)

CİHANSPOR: Haktan (**), Muzaffer (**), Ünal (*), Orhan (**), Mustafa (**), Serkan (**), Eren (*), Ahmet (**), Mehmet (*), Hamza (**), Enes (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X