Fethiye’ye destek gecesi

Pablo Martin Batalla’nın katıldığı dayanışma gecesinde imzalı Bursaspor formasını eski yöneticilerden Ahmet Bozdemir 16 bin TL’ye satın aldı.

Fethiye’ye destek gecesi

Amatör Küme’nin köklü kulüplerinden Fethiye İdman Yurdu’nun geleneksel dayanışma gecesi önceki akşam yapıldı. Kültürpark’taki Dörtler Restaurant’ta gerçekleşen geceye Başkan Şenol Tosun ile yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Bursaspor’un Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla, eski yöneticiler Erkan Kamat, Ahmet Bozdemir ile amatör ve spor dünyasından birçok isim katıldı.

BOZDEMİR YİNE ÇOŞTU

Renkli görüntülerin yaşandığı gecede Pablo Martin Batalla’nın imzaladığı Bursaspor formasını eski yöneticilerden Ahmet Bozdemir 16 bin TL’ye satın aldı. Ayrıca birçok manevi değeri olan eşya da gecede açık artırmayla satışa çıktı. Organizasyon sonunda katılan herkese teşekkür eden Fethiye İdman Yurdu Başkanı Şenol Tosun, ‘Çok güzel bir gece geçirdik. Katılan herkese çok teşekkür ederim. İnşallah her sene böyle organizasyonlarda yeniden buluşuruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X