Fetihten önce Bursa BKK’da anlatıldı

Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Çetin, Bursa Kent Konseyi Çekirge Çalışma Grubu tarafından organize edilen toplantıda Bursa’nın fetihten önceki durumunu anlattı.

Fetihten önce Bursa BKK’da anlatıldı

Bursa Kent Konseyi Koza Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, Çekirge Çalışma Grubu tarafından “Fetihten önce Bursa” konusu ele alındı. Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Çetin’in konuşmacı olarak katıldığı programda, Bursa Kent Konseyi Çekirge Çalışma Grubu Temsilcisi Mehmet Necati Şahin, Bursa’nın kadim bir şehir ve köklü kültüre sahip olduğunu söyledi. 

Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Çetin, Anadolu’nun kadim bir coğrafya olduğunu ve kültürlerin beşiği olduğunu ifade etti. Anadolu’da tarih öncesi dönemden günümüze kadar birçok farklı uygarlığın yaşadığını söyleyen Çetin, her medeniyetin köklü bir kültüre sahip olduğunu ve bu topraklar üzerinde çeşitli izler bıraktığını ifade etti. Programın sonunda verdiği bilgilerden ötürü Prof. Dr. Osman Çetin’e plaket takdim edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X