FETÖ firarisi Boydak yakalandı

İstanbul’da FETÖ’ye yönelik gerçekleştirilen operasyonda, kayyum atanan Boydak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak gözaltına alındı.

FETÖ firarisi Boydak yakalandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekiplerince yapılan çalışmada, “silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve FETÖ’nün finans kaynaklarından Boydak Holding’in eski yönetim kurulu üyesi Bekir Boydak’ın Çekmeköy’de olduğu tespit edildi.

Ekiplerce, belirlenen adrese düzenlenen operasyonda Bekir Boydak yakalanırken, evde yapılan aramada bir miktar para ve ziynet eşyası da ele geçirildi.

Boydak, işlemleri için emniyete götürüldü.

Boydak hakkında, Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesinde FETÖ kapsamında yapılan yargılamada “silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan verilen 7 yıl 6 ay hapis cezası Yargıtay tarafından onanmıştı. Mahkeme, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na (TMSF) devredilen şirkete ait müsadere kararı vermişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X