FETÖ/PDY operasyonuyla ilgili yeni gelişme

Terör örgütü FETÖ/PDY’ye yapılan operasyonda adliyelere usulsüz memur olarak alındığı ve sahte belge temin ettiği iddiasıyla gözaltına alınan zanlıların sorgulaması tamamlandı. 30 zanlıdan 21’i tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

FETÖ/PDY operasyonuyla ilgili yeni gelişme

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY terör örgütünün devlet kurumlarına sızma eylemlerinin deşifre edilmesine yönelik operasyon için çarşamba sabahı düğmeye basmıştı. 

Yapılan baskınlarda 30 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerin devlet kurumlarına sızma, adliyelerde örgüt yandaşlarının sahte belgelerle zabıt katibi, mübaşir ve infaz koruma memuru gibi görevlere memur olarak alındıklarını tespit etti.

Yapılan operasyonda adliyeye usulsüz olarak alınan memurlar ile bu memurlara sahte belge temin ettikleri belirlenen toplam 30 kişinin soırgulamaları tamamlanması üzerine’Resmi belgede sahtecilik’, ‘Kamu kurum ve kuruluşlarını zarara uğratmak’ ve ‘Dolandırıcılık’ suçlarından adliyeye çıkartıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X