FETÖ/PDY’nin üst düzey yöneticileri adliyede

Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan örgütün üst düzey yöneticileri adliyeye sevk edildi.

FETÖ/PDY’nin üst düzey yöneticileri adliyede

FETÖ/PDY’nin Adıyaman’daki mütevelli heyetinde yer alan iş adamları, örgütün eğitim sorumluları ve askeri imam, Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından geçtiğimiz günlerde gözaltına alındı. Örgütün askeri imamı M.A., eğitim sorumlusu E.K., mütevelli heyetinde yer alan S.D., S.F., İ.S., muhasebecilerinden H.D., eğitimciler M.K., M.A., S.K., M.Y., A.O. ve İ.P. gözaltına alındı. Örgütün mütevelli heyetinde yer alan A.C. ve M.D.’nin ise firari olduğu öğrenildi.

Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulamaları tamamlanan 12 kişi sağlık kontrollerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Adliyeye sevk edilen kişilerin örgütünün üst düzey yöneticileri olduğu ifade edildi. Gözaltına alının iki kişi üzerinde 1 Dolar ele geçirildi.

Adıyaman’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan iş adamı, polis, asker, yargı mensubu, memur sayısı 86’ya yükseldi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X