FETÖ zanlısı kaçarken 4. kattan düşerek öldü

Isparta’da, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturmada hakkında gözaltı kararı çıkartılan iş adamı Vedat Savlu, polisten kaçmaya çalışırken 4. kattan düşerek yaşamını yitirdi.

FETÖ zanlısı kaçarken 4. kattan düşerek öldü

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ’ye finansal destek sağlamak suçlamasıyla hakkında gözaltı kararı verilen iş adamı Savlu’nun Sülübey Mahallesi’ndeki evine gitti.

 

Polislerin geldiğini gören Savlu, ekiplerden kaçmak için evinin bulunduğu binanın 4. katından atladı. Ağır yaralanan Savlu, 112 Acil Servis ekiplerince kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

 

Savlu, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

– Lizbon’a uçak bileti bulundu

 

Zanlının evi çevresinde arama yapan polis ekipleri, Savlu’nun kaçarken binadan attığı valizi buldu. Valizde, Savlu’nun adına alınan 3 Ağustos tarihli Lizbon uçak bileti, çok sayıda tapu belgesi ve senet ele geçirildi.

 

Valizde ayrca yüklü miktarda döviz ve Türk lirası ile çok sayıda kredi kartı, banka hesap cüzdanı, boş zarf ve cinsel gücü artırıcı hap bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X