Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

FETÖ zanlısı sahte ‘FBI’ kimliğiyle yakalandı

Sakarya’da, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında bir kişi üzerinde “FBI” yazılı sahte kimlik kartıyla yakalandı.

Sakarya'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında elde edilen istihbari bilgiler sonucu örgütle bağlantılı olduğu belirlenen Fatih Akçay’ın yakalanması için çalışma başlatıldı.

 

Ferizli İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Sakarya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu yakınındaki bir eve düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Akçay’ın üst aramasında sahte “FBI” kimliği bulundu.

 

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ekiplerince teslim alınan Akçay’ın emniyetteki sorgusu sürüyor.

 

Öte yandan, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı ile TEM ekipleri, zanlının kimliği nasıl temin ettiği, nerede yaptırdığı ve bağlantılarını araştırıyor.

 

Belçika’da yaşadığı ve bu ülkedeki “Lucerna College Antwerpen”de öğretmenlik yaptığı öğrenilen zanlının sosyal medya hesaplarında örgütün elebaşı Fetullah Gülen ile fotoğraflarının yer aldığı bildirildi.

 

Zanlının sosyal medya hesabında kişisel bilgilerine “NATO’da Bilgi İşlem”, “Fetullah Gülen Akademisinde Gönüllü, “samanyolufanlari.com’da Yönetici” yazdığı belirlendi.


Avatar Seç KAPAT
Özgür Özel, Umut Akdoğan, Veli Ağababa ve Suat Özçağdaş hakkında
Sıradaki Haber CHP’lilerin dosyası Ankara’da: Aralarında Özel ve Ağbaba da var