Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

FETÖ’den tutuklu kocasını ziyarete giderken kalbine yenik düştü

Bursa’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan kocasını ziyarete gitmeye hazırlanan kadın, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Bursa’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan kocasını ziyarete gitmeye hazırlanan kadın,

Olay, Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, babası ve annesiyle birlikte oturan 29 yaşındaki Pınar Çınar, H Tipi Cezaevi’nde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan kocasını ziyarete gitmek için hazırlık yapmaya başladı. Kahvaltının ardından çocuklarını hazırlayan Çınar, “Göğsüm arıyor. Bana bir şeyler oluyor” diyerek yere düştü.

112 ekipleri tarafından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Çınar, kalbi 4 kez çalıştırılmasına rağmen kurtarılamadı. Cumhuriyet savcısının talimatıyla genç kadının cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla alakalı tahkikat sürüyor.


Avatar Seç KAPAT
Bursa'nın İznik ilçesinde trafikte "Önüne bak" uyarısıyla başlayan tartışma, tekmeli
Sıradaki Haber Bursa trafiğinde tekmeli tokatlı meydan savaşı