‘FETÖ’nün iadesi konusunda Amerika hala ipe un seriyor’

Başbakan Yıldırım, “Bu darbeyi tasarlayan, bu talimatları veren Feto’dur. Bütün belgeleri Amerika’ya Adalet Bakanlığına gönderdik. Ancak Feto’nun iadesi konusunda Amerika hala ipe un seriyor.” dedi.

‘FETÖ’nün iadesi konusunda Amerika hala ipe un seriyor’

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, Ağrı’da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, “Bu darbeyi tasarlayan, bu talimatları veren, asker içindeki teröristleri harekete geçiren bizatihi Pensilvanya’da oturan Feto’dur. Bunları bütün belgeleriyle, delilleriyle tespit ettik, Amerika’ya Adalet Bakanlığına gönderdik. Hiçbir tereddüdümüz yok. Ancak ne yazık ki Feto’nun iadesi konusunda Amerika hala ipe un seriyor.” dedi.

“Bu topraklarda yaşayan herkes, anayasaya, yasalara uyacak.” diyen Yıldırım, “Uymayan, yasaları çiğneyen hiç ama hiç ağlamasın, bedeli neyse ödeyecek. Hiç kimse demesin ki ‘Benim arkamda Avrupa var.’ Avrupa olmazsa feriştahı olsun, hesabını soracağız. Bizim arkamızda 80 milyon vatan evladı, büyük bir millet var.” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X