FETÖ’nün ‘il ablası’ ahırda yakalandı

Düzce’de, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında aralarında sözde Düzce “il ablası” ve eski “il imamları”nın da yer aldığı 12 kişi gözaltına alındı.

FETÖ’nün ‘il ablası’ ahırda yakalandı

Edinilen bilgiye göre, Düzce merkezli İstanbul, Kocaeli, Muş, Muğla ve Kırıkkale illerinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda sözde eski “il imam”ları olduğu iddia edilen Salih Mesut Gerez ve Fevzi Kalaycı ile sözde “il ablası” Elif Özkan, eski himmet kasacısı Ahmet Akyazılı, işadamları M.Ş.Ö, M.İ, İ.S, E.A, İ.G, H.K, B.T. ve S.E. gözaltına alındı.

Ahırda yakalandı

 

Sözde “il ablası” Özkan’ın şehir dışına çıkmış olma ihtimalini göz önünde bulunduran İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, Özkan’ın telefon sinyalini takibe aldı. Sinyalin merkeze bağlı bir köydeki yakınının evinden geldiğini tespit eden ekipler, düzenlenen operasyonda Özkan’ı saklandığı ahırda yakaladı.

 

Ev ve işyerlerinde yapılan aramalar sonucunda Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen şüphelilerin buradaki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X