Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

FETÖ’nün sözde imamı saklandığı otelde yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında aranan, örgütün “Bursa imam”larından Orhan A. Eskişehir’de yakalandı.

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında aranan,

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma çerçevesinde, örgüt yapılanmasında “Bursa imam”ları arasında bulunduğu ileri sürülen ve hakkında yakalama kararı bulunan “Safa” kod adlı Orhan A’nın Eskişehir’de bir otelde saklandığı bilgisine ulaştı.

Otele operasyon düzenleyen ekipler, tanınmamak için sakal bırakan Orhan A’yı gözaltına aldı. Bursa’ya getirilen Orhan A’nın, Osmangazi ilçesindeki iş adamlarından sorumlu olduğu ve düzenlediği mütevelli heyeti toplantılarında “himmet” topladığı belirtildi.

Bu arada, şüphelinin ağabeyi Erhan Akif A’nın da kapatılan Bank Asya’nın Bursa’daki sorumlularından olduğu ve 15 Temmuz darbe girişiminin ardından tutuklandığı öğrenildi.


Avatar Seç KAPAT
Bursa Olgunlaşma Enstitüsü, Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen
Sıradaki Haber Bursa Olgunlaşma Enstitüsü’ne Budapeşte’de yapay zeka eğitimi