‘FETÖ’ye yardım ettiğimiz için kahroluyorum’

Boydak Holding’in eski yönetim kurulu başkanı Hacı Boydak, yaptığı yazılı açıklamada, 15 Temmuz’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakan Binali Yıldırım’a, TBMM’ye, seçilmiş hükümete ve millete karşı yapılan hain ve alçak terör girişiminin acısın

‘FETÖ’ye yardım ettiğimiz için kahroluyorum’

FETÖ darbe girişiminin yaşandığı gecenin Türkiye tarihi için bir dönüm noktası olacağını ve hiçbir hainin bundan böyle vatana kast etmeyi aklından bile geçiremeyeceğini ifade eden Boydak, milli iradeye kast eden vatan hainlerini en şiddetli bir şekilde lanetlediklerini kaydetti. 

Darbe girişimini haber aldıkları ilk andan itibaren Boydak ailesi ve tüm çalışanları olarak meydanlardaki nöbet yerlerini aldıklarını dile getiren Boydak, bu nöbeti gelecek ikinci bir emre kadar kararlılıkla devam ettireceklerini vurguladı. 

 

Boydak, ‘Ülkemiz için bir yol ayrımı olan 17/25 Aralık sürecinden sonra tamamen yollarımızı ayırdığımız, 15 Temmuz gecesi de ne kadar hainleştiğini büyük acılarla gördüğümüz FETÖ’ye, geçmişte iyi niyet ve sadece vatanseverlik duygusuyla aile bireyleri olarak yaptığımız yardım ve hayırları düşününce, bugün her Türk vatandaşı gibi kahroluyoruz. Bizlerin ve yüce milletimizin halisane duygularla yaptığı bu yardımlarımız için hakkımız helal değildir. İnanıyoruz ki, bunca ihanet ve vahşilik, Cenab-ı Hak katında da karşılığını bulacaktır. Bu vesileyle geçmişteki iyi niyetlerimiz nedeniyle hala ismimizin karıştırıldığı bu hain terör örgütünün ailemizle ve şirketlerimizle maddi manevi hiçbir ilişkisi olmadığını tüm milletimizle net olarak paylaşmak isteriz’ dedi. 

FETÖ/PDY’ye finans desteği sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Boydak Holding’in o dönemki yönetim kurulu başkanı olan Hacı Boydak ile yönetim kurulu üyesi kardeşi Memduh Boydak, 6 Mart’ta tutuklanmıştı. Memduh Boydak halen tutuklu bulunurken, Hacı Boydak, avukatlarının itirazı üzerine 17 Mayıs’ta tahliye edilmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X