Feyzi dede yaşıyor mu?

Üç yıl önce ortadan kaybolunca öldü denilen alzheimer hastası yaşlı adamın bir sosyal paylaşım sitesinde yeni çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı.

Feyzi dede yaşıyor mu?

OKTAY KAYALAR

Nilüfer’e bağlı Üçevler Mahallesi’nde kızı, damadı ve torunlarıyla aynı binada oturan Feyzi Güney (77), 6 Ağustos 2014 tarihinde evden ayrılınca bir daha geri dönmedi. Aile, bunun üzerine polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. 

Kaybolduktan üç ay sonra polise Üçevler’deki ormanlık alanda insan kemikleri bulunduğu yönünde bilgi geldi. Yaşlı adamın kızı Gülser Özgür’den DNA için kan örneği alındı. Sonuçlar 99.9 uyum gösterince Feyzi Güney’in yolunu gözleyen yakınları bu haberle yıkıldı. 

Güney’in öldüğünü kabullenen aile, Adli Tıp Kurumu’ndan aldıkları kemikleri Hamitler’de mezarlığa defnetti. Feyzi dedenin yakınları o gün bugündür yaşlı adamın sözde mezarı başında dua ediyor. 

Ancak, nisan ayında Ulucami yanındaki Orhangazi Parkı’nda kurulan bir standın başında çekilen fotoğraf herkesi hayretler içinde bıraktı. Facebook’ta paylaşılan fotoğrafı tesadüfen gören aile üyeleri, gözlerine inanamadı. Çünkü öldü denilen yaşlı adamı 11 nisan günü çekilen fotoğrafta gören yakınları şimdi kapı kapı Feyzi Güney’i arıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X