Fi yeni bölüm ne zaman?

İnternette yayınlanan Fi dizisinin ilk üç bölümünün peş peşe yayınlanmasının ardından 4. yeni bölüm için meraklı bekleyişe geçen izleyiciye sevindiren haber geldi. Peki Fi dizisi 4. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Fi yeni bölüm ne zaman?

Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. Ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkar. Ve bazen… Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Mert Baykal’ın üstlendiği, Azra Kohen’in çok satan “Fi-Çi-Pi” üçlemesinden Nüket Bıçakçı tarafından senaryolaştırılan, başrollerinde Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür ve Büşra Develi’nin yer aldığı, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesi Fi, yaklaşık 60 dakikalık bölümleriyle sadece puhutv’de.

Fİ DİZİSİ 4. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Fi dizisi peş peşe yayınlanan 3 bölümünün ardından macerasına bir haftalık kısa bir ara verdi. Gerek oyuncu kadrosu gerekse dizide yer alan cesur sevişme sahneleri Fi dizisini kısa sürede en çok konuşalan diziler arasına soktu. Fi dizisi 4. yeni bölümü ile 14 Nisan Cuma günü puhutv’de yayınlanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X