Fidan: Müreffeh yarınlara ulaşacağız

AK Parti’de yarın açıklanması beklenen aday listelerinin heyecanı yaşanırken, aday adaylarından Mehmet Fidan çalışmalarını sürdürüyor.

Fidan: Müreffeh yarınlara ulaşacağız

Aday adayı olduğu günden bu yana teşkilat ve STK ziyaretlerini tamamlayan Mehmet Fidan, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. 

Vatandaşın sorunlarını yakından takip ettiğini ve bu konudaki eksiklikleri bir kez daha görmek adına çalışmalar yaptığını ifade eden Fidan, “Sorunları bire bir dinleyip notlar alıyorum. Bursa’nın dört bir yanındaki esnaflarımızı ziyaret ediyorum. Nilüfer ilçemizden başlayıp Osmangazi, Yıldırm, Karacabey, Mustafakemalpaşa, Gemlik ve Gürsu İlçelerimizdeki esnaflarımızı ziyaret ettim. 7 Nisan’a Kadar tüm ilçelerimizdeki esnaflarımızı ziyaret edeceğim. Sorunların tamamını not alıyorum. Hayırlısı ile önce aday gösterilip sonra da milletvekili olursam bu konuların yakın  takipcisi olacağım” dedi. 

Fidan, 7 Haziran seçimlerinin şimdiden hayırlı olmasını dilediğini belirterek, “Seçim öncesi ve sonrası çok sıkı çalışılması gerekiyor. Herkes taşın altına elini koymalı, hep beraber siyasetçi, vatandaş el birliği ile müreffeh yarınlara ulaşacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X