Fidan: Tüm enerjimle hizmete hazırım

AK Parti Bursa milletvekili aday adayı Mehmet Fidan çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Fidan: Tüm enerjimle hizmete hazırım

Aday adayı olduğu günden buyana ilçe başkanlıklarına ve STK’lara ziyaretler gerçekleştiren Fidan, saha çalışmalarına da ağırlık verdi. Vatandaşın sorunlarını yakından takip ettiğini ve bu konudaki eksiklikleri bir kez daha görmek adına çalışmalar yaptığını ifade eden Fidan, önce aday sonra da milletvekili seçilmesi halinde Bursa’daki sağlık ve eğitim alanında projeler üreteceğinin altını çizdi.

AK Parti’nin Bursa’da çok iyi bir teşkilat yapısı olduğunun altını çizen Fidan, aday gösterilen ya da gösterilmeyen herkesin bir bütün halinde seçimlere odaklanmasının önemine işaret etti. Seçimlerin hem Bursa hem Türkiye açısından çok büyük önem arz ettiğini belirten Fidan ”Kamu alanındaki tüm birikimlerimle AK Parti’nin ve Bursalıların hizmetinde olacağım. Bursa’nın ve Türkiye’nin kalkınma hızını en üst seviyeye taşıdığı dönemde bende enerjimle önemli katkılar sunmak istiyorum. Bunun için bu yola çıktım. Tüm enerjimle hizmete hazırım” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X