Fidyekızık’a imam lojmanı

Fidyekızık Mahallesi’nde Yıldırım Belediyesi’nin tahsis ettiği arsaya, hayırsever iş adamı Kur’an Kursu ve imam lojmanı yaptırdı.

Fidyekızık’a imam lojmanı

Yıldırım Belediyesi’nin eğitime desteği devam ediyor. Fidyekızık Mahallesi’nde belediye tarafından tahsis edilen arsaya Meşe İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever iş adamı Şahin Meşe tarafından yaptırılan Kur’an Kursu ve imam lojmanının açılışı yapıldı.

İlk iki katı Kur’an kursu, üst katı ise lojman olarak yapılan binanın açılışına Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hudayi Yazıcı, Yıldırım İlçe Müftüsü Osman Şen, Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Ahmet Tilci ve çok sayıda vatandaş da katıldı. Bu kurs sayesinde İslam dininin tam anlamı ile öğrenecek kişilerin çoğalacağının altını çizen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, törende yaptığı konuşmada hayır işlemek isteyenlere her türlü yardımı yapacaklarını da söyledi.

“Çocuklarımız burada Kur’an eğitimlerini, dini eğitimlerini alacaklar, başka yerlerde öğrenemeyecekleri güzel bilgileri burada öğrenecekler” diyen Edebali, “Kendine, çevresine, topluma zarar veren kötü alışkanlıklar edinen evlatlarımız oluyor. Çocuklarımızı manevi bilgilerle yeterince desteklediğimiz zaman kötü alışkanlık ve arkadaşlıklardan uzak duracaklar. Ancak sadece bu kurslar ve okullarda alınan eğitim yeterli değil anne babalar da bilgilenmeli” şeklinde konuştu.

YILDIRIM GÜZELLEŞİYOR

Törende konuşan Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın ise, Kur’an Kursu ve imam lojmanının Fidyekızık’a hayırlı olmasını diledi.  Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdülkadir Karlık da yaptığı konuşmada Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin çalışmaları ile ilçede güzel işlere imza atıldığını söyledi. AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan da “Yıldırım güzelleşir ise, Bursa güzelleşir. Sayın Başkanımız Edebali’ye ilçeye hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi. Konuşmaların ardından imam lojmanının kurdelesi kesilerek açılışı yapıldı ve protokol üyeleri binayı gezdi

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X