Fidyekızık’ta dere taştı!

Bursa’da aşırı yağışlardan dolayı okulun 3 metrelik duvarı çöktü. Okula oy kullanmaya gelen 50 kişi bir süre mahsur kaldıktan sonra kurtarıldı.

Fidyekızık’ta dere taştı!

Olay, merkez Yıldırım ilçesinin Fidyekızık Mahallesi’nde meydana geldi. Fidyekızık Mahallesi’nden geçen dere aşırı yağıştan dolayı taştı. Sel suları seçim için oy kullanılan Fidyekızık İlkokulu’nun duvarını yıktı. Duvarın enkazı altında kalan çok sayıda otomobil zarar gördü. Seçim görevlileri ve bazı vatandaşlar okulda mahsur kaldı. Sel sularının kuşattığı okulda çıkamayan vatandaşlar, okulun penceresi kırılarak tahliye edildi. Sandık görevlileri ise sayımlara devam ediyor.

Okulda incelemelerde bulunan Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, “Aşırı selden dolayı okulun istinat duvarı çöktü, Yaklaşık 30 araç sel felaketinden dolayı süreklendi. Ekiplerimiz gerekli çalışmaları yapıyor. AFAD ve itfaiye okula geldi. Duvarın enkazı altında herhangi bir yaralı ve ölü vatandaşımız yok. Okuldaki sandık görevlileri sandık sayım işlemlerine devam ediyor. Okulda mahsur kalan vatandaşlarımız okulun penceresi kırılarak tahliye edildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X