Figen Yüksekdağ’ın danışmanından tepki çeken paylaşım!

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ’ın Danışmanı Sıtkı Güngör’ün, PKK terör örgütünün, Çınar İlçe Emniyet Amirliği’ne yaptığı saldırıya ilişkin, Twitter’da yaptığı paylaşım tepki çekti.

Figen Yüksekdağ’ın danışmanından tepki çeken paylaşım!

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ’ın Danışmanı Sıtkı Güngör’ün, PKK terör örgütünün bomba yüklü araçla Diyarbakır’da, Çınar İlçe Emniyet Amirliği ve lojmanına saldırısının ardından, Twitter’da “#Çınar” etiketi ile yaptığı “bahar erken geldi… cemreler düşüyor sanki #Çınar” paylaşımı tepki çekti. Gelen tepkiler üzerine paylaşımlarını silen Güngör, hesabın kendisine ait olduğunu kabul ederken, mesajları kendisinin atmadığını iddia etti.

Sıtkı Güngör, kamuoyunun tepkisini çeken paylaşımlarına ilişkin soru üzerine, “Hesap benim hesabım ama mesajı atan ben değilim. Bunun üzerinden fırtına koparıyorlar. Nasıl olduğunu bilemiyorum. Benim hesabıma girilip, atılıyor. Mesajı kaldıran da benim” dedi.

Güngör, Yüksekdağ’ın yanı sıra TBMM’de HDP Grubu’nda da danışmanlık yapıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X