Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Fikret Orman için bomba iddia! O isimle yakınlaştı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın, Mehmet Ali Erbil’in eski eşi Tuğba Coşkun’la gizli gizli görüştüğü belirtildi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuğba

Magazin dünyası son günlerde bu dedikoduyla çalkalanıyor. Geçen ay eski aşkı Azeri model Ulviyya Alex’le yeniden barışan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulislerde konuşulanlara göre şu sıralar şovmen Mehmet Ali Erbil’in eski eşi Tuğba Coşkun’la gizli gizli görüşüyor.

Coşkun, 2010’da Erbil’den boşanmış ve hemen ardından gönlünü sosyetik avukat Önder Fırat’a kaptırmıştı. Ancak ikilinin 7 yıllık aşkı 2017’de son bulmuştu.

TEMKİNLİ İKİLİ

Takvim’de yer alan habere göre; Fırat’la evlilik planları yaparken aşkı biten Coşkun, o günden beri özel hayatında sessizliğini koruyordu. Genç kadın, iddiaya göre geçtiğimiz günlerde ortak arkadaşları vasıtasıyla Orman’la tanıştı.

İkili, o günden bu yana da gizli gizli görüşmeye başladı. Birlikte görüntü vermek istemeyen ve bu yüzden temkinli davranan sürpriz çift, birbirlerini tanıma aşamasında.

fikret orman tugba coskun ile yakinlasti iddiasi 11927375 3928 m

11 YAŞ FARK

Kendisinden 11 yaş büyük Fikret Orman’la daha çok arkadaş grubunun olduğu yerlerde görüştüğü öğrenilen Tuğba Coşkun’un bu ilişkiye sıcak baktığı da konuşulanlar arasında. Erbil’le eski evliliğinden bir oğlu olan 40 yaşındaki Coşkun’un Fikret Orman’la ne zaman birlikte görüntü vereceği ise şimdiden merak konusu oldu.