Fikret Orman’ın Mali’nin eski eşiyle videosu ortaya çıktı!

Mehmet Ali Erbil’in eski eşi Tuğba Coşkun ile yaklaşık bir aydır beraber olduğu Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın görüntüleri ortaya çıktı.

Fikret Orman’ın Mali’nin eski eşiyle videosu ortaya çıktı!

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda 17. sandık sonunda 2423 oy alarak 5’inci kez başkan seçilen Fikret Orman ile Mehmet Ali Erbil’in eski eşi Tuğba Çoşkun ile yaklaşık bir aydır birlikte olduğu ortaya çıktı.

Tuğba Coşkun ile ilgili görsel sonucu

1 AYDIR BERABERLER

İş hayatının yanı sıra özel yaşantısıyla da sık sık gündeme gelen Orman, aradığı aşkı Tuğba Coşkun da buldu. Gecce’de yer alan iddiaya göre; Tuğba Coşkun’un yaklaşık 1 aydır Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’la  birlikte olduğu ortaya çıktı.

GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

İkili geçtiğimiz cumartesi günü birlikte Fikret Orman’ın nikah şahitliğini yaptığı, yeğeni Tayfun Çotuk’un evine çocuk sevmeye gitti. İlişkileri yeni ortaya çıkan çiftin arasında 11 yaş fark bulunuyor.


Fikret Orman ve Tuğba Coşkun

7 YILLIK SEVGİLİSİNDEN AYRILMIŞTI

2010 yılında Mehmet Ali Erbil’den boşanan Tuğba Coşkun, avukat Önder Fırat’la birlikte olmaya başlamış ancak ikilinin 7 yıllık ilişkileri 2017 senesinde bitmişti.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X