Fikri Sağlar’dan CHP Adıyaman İl Teşkilatı’na Ziyaret

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, partisinin Adıyaman İl Teşkilatı’nı ziyaret etti. CHP Adıyaman İl Başkanlığı’nda teşk…

Fikri Sağlar’dan CHP Adıyaman İl Teşkilatı’na Ziyaret

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, partisinin Adıyaman İl Teşkilatı’nı ziyaret etti. CHP Adıyaman İl Başkanlığı’nda teşkilat mensupları ile bir araya gelen CHP Milletvekili Fikri Sağlar, burada gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Sağlar, terör saldırılarında şehit olan asker ve polislere Allah’tan rahmet, şehit yakınlarına başsağlığı diledi. İktidar partisi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren Fikri Sağlar, 7 Haziran seçimleri ile milli idarenin AK Parti’ye dur dediğini savundu. Sağlar, “7 Haziran seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi çok az bir farkla milletvekili almaktan alıkonmuştur. Ama inanıyorum ki 1 Kasım seçimlerinde Adıyaman’da bundan önce olduğu gibi değerli milletvekillerimiz yine kendisine yakışır bir şekilde, Adıyaman’a yakışır bir şekilde Cumhuriyet Halk Partisi milletvekillerini çıkaracaklardır. Adıyaman’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, parlamentoda haktan yana, halktan yana, özgürlüklerden, insan haklarından yana bir siyasi temsilci olarak Adıyaman’ın sorunlarını çözecek, gerçek temsilcili, vekillik yapacak arkadaşlarımızı göndereceklerdir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X