Filede bölgesel sınav

Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda başlayan Erkekler Voleybol Bölgesel Lig grup müsabakalarında Karacabey Belediyespor kazanırken, Coşkunözspor yenilgiyi önleyemedi.

Filede bölgesel sınav

RECAİ UYSAL

Erkekler Voleybol Bölgesel Lig’de grup maçları start alırken, Bursa’da gerçekleştirilen grupta ilk gün temsilcilerimiz 1 galibiyet, 1 yenilgi aldı. Karacabey Belediyespor ve Coşkunöz’ün yanısıra Sakarya Akyazı Belediyespor ve Kocaeli Kartepe Belediyespor’un yer aldığı grupta ilk maçlar tamamlandı.

Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda gerçekleştirilen organizasyonun ilk gününde Karacabey Belediyespor, Sakarya Akyazı Belediyespor’la karşılaştı. Rakibi karşısında zaman zaman zorlananan Bursa ekibi, 25-22, 25-16, 23-25 ve 25-22’lik setlerle galibiyete uzandı.

COŞKUNÖZ KAYBETTİ

Günün ikinci maçında ise bir diğer temsilcimiz Coşkunöz, Kocaeli Kartepe ile karşı karşıya geldi. Bursa ekibi, rakibine 25-10, 25-20 ve 25-15’lik setlerle 3-0 mağlup olmaktan kurtulamadı. Organizasyonda bugün saat 13.00’te Coşkunöz-Sakarya Akyazı Belediye, saat 15.00’te ise Kocaeli Kartepe Belediye-Karacabey Belediyespor maçları oynanacak. 38 şehirde gerçekleştirilen grup müsabakaları sonunda ilk sırayı alan ekipler finalde mücadele etmeye hak kazanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X