Filede Bursa fırtınası

Okullararası Yıldız Kızlar Voleybol Türkiye Şampiyonası çeyrek final gruplarında Fethiye Ortaokulu ve Emine Örnek Koleji, tüm maçlarını kazanarak Türkiye Şampiyonası yarıfinallerine gitmeye hak kazandı.

Filede Bursa fırtınası

Voleybolda Okullararası Yıldızlar Voleybol İl Birinciliği’ni ilk 2 sırada tamamlayan Bursa ekipleri, Türkiye Şampiyonası’nda da yollarına kayıpsız devam ediyor. Bursa şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası çeyrek final grubunda mücadele etmeye hak kazanan Fethiye Ortaokulu Balıkesir’de, ikinci Emine Örnek Koleji de Kırklareli’ndeki müsabakalarda rakiplerini geçerek yarıfinal biletini kaptı. İl birincisi olduktan sonra Balıkesir’de gerçekleştirilen çeyrek final grubunda mücadele etmeye hak kazanan Fethiye Ortaokulu, burada oynadığı 3 maçı da kazandı. Bursa ekibi, ilk olarak Aydın temsilcisiyle karşılaşırken rakibini 3-1 mağlup etmeyi başardı.

SIRA YARIFİNALDE

İkinci maçında da Afyon Şemsettin Karahisar Ortaokulu’nu 3-0 yenen Fethiye Ortaokulu, üçüncü maçında da Uşak Fatih Ortaokulu engelini 3-0’la geçti ve ay sonunda yapılacak Türkiye Şampiyonası yarıfinalinde mücadele etmeye hak kazandı. Bursa ikincisi olarak Türkiye Şampiyonası çeyrek final grubunda mücadele eden Emine Örnek Koleji de Kırklareli’nde fırtına gibi esti. Bursa ekibi, ilk gün Yalova Gazi Abdurrahman Ortaokulu’nu 3-0, ikinci gün Tekirdağ 1. Furtini İshak Ortaokulu’nu 3-1 ve üçüncü gün de Babaeski Ortaokulu’nu 3-0 mağlup ederek namağlup grup birincisi olmayı başardı. Emine Örnek Koleji, 28-31 Mart tarihleri arasında yapılacak Türkiye Yıldız Kızlar Voleybol yarıfinallerine mücadele edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X