Filede fikstür çekildi… İşte Bursa takımlarının maçları…

Voleybolda Sultanlar Ligi 12 Eylül, Efeler Ligi ise 13 Eylül’de start alacak… Kadınlarda Nilüfer Belediyespor sezonun startını evinde Beylikdüzü maçıyla verirken, erkeklerde Büyükşehir Belediyespor ilk haftada İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a konuk olacak, İnegöl Belediyespor ise Ziraat Bankası’nı ağırlayacak

Filede fikstür çekildi… İşte Bursa takımlarının maçları…

Voleybolda AXA Sigorta Efeler Ligi’nde ve Sultanlar Ligi’nde 2020-2021 sezonunun fikstür çekimi yapıldı. Bursa’yı erkeklerde Büyükşehir Belediyespor ve İnegöl Belediyespor, kadınlarda ise Nilüfer Belediyespor’un temsil ettiği liglerin kura çekimi Covid-19 pandemisi nedeniyle TVF Voleybol TV Youtube kanalından online olarak gerçekleşti. Kura çekimine Türkiye Voleybol Federasyonu Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu ve TVF Lig İşleri Danışmanı Recep Nurtanış katıldı.

2 İÇERİDE, 1 DIŞARIDA
Gerçekleştirilen kura çekiminin ardından AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Büyükşehir Belediyespor, sezona deplasmanda oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla başlayacak. Ligdeki diğer ekibimiz İnegöl Belediyespor ise ilk haftada Ziraat Bankası’nı ağırlayacak. Sultanlar Ligi’ndeki temsilcimiz Nilüfer Belediyespor ise sezonun ilk maçında evinde Beylikdüzü Voleybol İhtisas’la karşılaşacak.

Play-off 2 etap
AXA Sigorta Efeler Ligi’nde ilk devre karşılaşmaları 13 Eylül-24 Kasım tarihleri arasında, ikinci devre karşılaşmaları ise 28 Kasım 2020-6 Mart 2021 tarihleri arasında oynanacak. Sultanlar Ligi’nde de sezonun ilk devresi 12 Eylül-17 Kasım tarihleri arasında oynanacak. Ligde ikinci devre karşılaşmaları 22 Kasım 2020-28 Şubat 2021 tarihleri arasında oynanacak. Ligde ilk 4 sırada yer alan takımlar ise play-off 1. etabını, 5 ila 8. sırada bitirenler ise play-off 2. etabını oynayacak ve sıralamalar belli olacak. Avrupa’ya gidecek takımlar da bu sıralamaya göre belirlenecek.

AXA Sigorta Efeler Ligi 1. Hafta Karşılaşmaları

Haliliye Belediye-Altekma
Fenerbahçe HDI Sigorta-Sorgun Belediye
Arkas-Galatasaray
Tokat B. Plevne-Arhavi Voleybol
Halkbank-Afyon B.
İstanbul BB-Bursa BB
İnegöl Belediye-Ziraat Bankası
Spor Toto-Solhanspor

Sultanlar Ligi 1. Hafta Karşılaşmaları

Türk Hava Yolları-Sarıyer Belediye
Fenerbahçe Opet-Beşiktaş
Aydın BB-Galatasaray
Eczacıbaşı VitrA-Yeşilyurt
Karayolları-VakıfBank
Nilüfer Belediye-Beylikdüzü Vol. İht.
Çan Gençlik Kale Spor-İlbank
PTT-Kuzeyboru

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X