Filede geri sayım

Büyükşehir, Nilüfer ve İnegöl Belediyespor’un mücadele ettiği ligde temsilcilerimiz yeni yılın ilk sınavlarını hafta sonunda verecek.

Filede geri sayım

Voleybol 1. Ligleri’nde ikinci yarı hafta sonunda start alıyor. 

 

Ligde mücadele eden ekiplerimiz de ikinci yarıya birbirinden zorlu maçlarla başlayacak. Ligin ilk yarısında fırtına gibi esen bayanlardaki temsilcimiz Nilüfer Belediyespor, ikinci yarının ilk maçında Eczacıbaşı’na konuk olurken, Büyükşehir Belediyespor evinde son şampiyon Vakıfbank’ı ağırlayacak. Erkeklerde ligde ikinci sezonunu geçiren İnegöl Belediyespor ise Erzurum’da Palandöken Belediyespor’la karşılaşacak. 

BU KEZ KAZANMAK İSTİYOR

Tekrar döndügü 1. Lig’de başarılı bir performans sergileyen ve ilkyarıyı 4. sırada tamamlayan Nilüfer Belediyespor, ilk maçında elinden kaçırdığı Eczacıbaşı karşısında bu kez sürprize imza atmak istiyor. Bursa ekibi, cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı rakibini evinde devirip iddiasını ortaya koymak için mücadele edecek.

BAŞLANGIÇ İYİ OLSUN

Üst üste 2. kez Avrupa’da mücadele etme hakkı kazanan ve Challenge Cup’ta 4. Tur’a yükselen Büyükşehir Belediyespor ise son şampiyon Vakıfbank’la evinde karşılaşacak. Güçlü rakibi karşısında istediği sonucu almak isteyen yeşil beyazlılar, Vakıfbank’la cumartesi günü karşı karşıya gelecek. Bu sezon Erkekler 1. Ligi’ndeki ikinci sezonunu geçiren İnegöl Belediyespor ise ligin ilkyarısında set vermeden mağlup ettiği rakibini yine geçmek istiyor. Bursa ekibi, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Palandöken’le cumartesi günü karşılaşacak.

Bayanlardaki temsilcilerimizden Nilüfer Belediyespor, ligin ilkyarısını 11 maçta 7 galibiyetle 4. sırada tamamlarken, Büyükşehir Belediyespor 11 maçta 5 galibiyetle 7. sırada yer aldı. Erkekler 1. Ligi’nde mücadele eden İnegöl Belediyespor ise  11 maçtan 3 galibiyet çıkararak ilkyarıyı 9. sırada bitirmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X