Filede imza şov

Avrupa şampiyonu apoletli Antrenör Emin İmen’i takımın başına getiren Bursaspor Bayan Voleybol Takımı, iç transferde Buse Özden, Hale Kantarcıoğlu, Dilek Erken ve Sevdenur Köksalan ile yeniden anlaşırken, Sedef Sazlıdere ve Zümra Yılmaz’ı da kadrosuna kat

Filede imza şov

Bayanlar Voleybol 3. Ligi’nde bu sezon şampiyonluğu hedefleyen ve takımın başına Büyükşehir Belediyespor’u Challenge Kupası şampiyonu yapan Emin İmen’i getiren Bursaspor, transfer çalışmalarına başladı. 

Yeşil beyazlılar, 6 oyuncuyla sözleşme imzalayarak transfer çalışmalarının da startını vermiş oldu. Şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Bursaspor, iç transferde smaçör Buse Özden, pasör çaprazı Hale Kantarcıoğlu, orta oyuncu Dilek Erken ve smaçör Sevdenur Köksalan ile yeniden anlaşırken, Büyükşehir Belediyespor’la Avrupa şampiyonluğu yaşayan libero Sedef Sazlıdere ve Beykoz’dan pasör Zümra Yılmaz’ı da kadrosuna kattı.

ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ

Özlüce Tesisleri’mizde gerçekleştirilen imza töreninde Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetici Halil Özyürek, Antrenör Emin İmen’le yapılan anlaşmanın ardından transfer çalışmalarına başladıklarını belirtti. Özyürek, “Yeni sezonda taraftarlarımızın da desteği ile ligde Bursaspor’umuzun ismini en güzel şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu. 

Yeşil beyzalı kulübe imza atan oyuncular ise yeni sezona iddialı girdiklerini ve üç sezondur kaçırılan şampiyonluğu yakalayacaklarını belirttiler. Bu arada Bursaspor Bayan Voleybol Takımı’nda Baş antrenörlüğündeki teknik ekip de belirlendi. Emin İmen’in yardımcılık görevlerini Burhan Zümrüttaş, Bora Aybey ve Serdar Şentürk yapacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X