Filede imzalar başladı

Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde yer alan yeşil beyazlılarda kadro şekilleniyor… Bu yıl sponsor bulunamaması nedeniyle ligde genç bir kadroyla mücadele edecek Bursaspor’da 8 oyuncuyla sözleşme imzalandı.

Filede imzalar başladı

RECAİ UYSAL

Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Bursaspor’da imzalar atılmaya başlandı. Yeşil beyazlılar iç transferde pasörler İrem Özgür, Gizem Koçak, smaçör Buse Özden ve altyapıdan libero Neslihan Özbek ile birer yıllık sözleşme imzalarken, yeni transferler 27 yaşındaki Burcu Genç, 22 yaşındaki Ajlan Çölleroğlu, 25 yaşındaki Esra Tınığ ve 25 yaşındaki Ecem Şahin takıma dahil edildi. Yeşil beyazlı takımda kalan isimler ve yeni katılan sporcular, Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen törenle sözleşme imzaladı.

ÜST SIRALARI ZORLAMAK İSTİYORUZ

Henüz sponsor bulunamaması nedeniyle ligde genç bir kadroyla mücadele edeceklerini belirten Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sezer Sezgin, “Bu yıl kulübümüzün içinde bulunduğu ekonomik durum, sponsor bulunmaması nedeniyle genç bir kadro ile üst sıralarda yer almak için mücadele vereceğiz. Hedefimiz Bursaspor’u 1.Lig’de yine en iyi şekilde temsil etmek” diye konuştu.

Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sezer Sezgin’in de katıldığı imza töreninde dış transferde Yeşilyurt’tan Burcu Genç, Bayramiç’ten Ajlan Çölleroğlu, Esra Tınığ, Rota Koleji’nden Ecem Şahin, iç transferde ise pasörler İrem Özgür, Gizem Koçak, smaçör Buse Özden ve alt yapıdan libero Neslihan Özbek ile birer yıllık sözleşme imzaladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X