Filede milli değişim!

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın başına getirilen Govanni Guidetti ile Erkek Milli Takımı’nın yeni antrenörü Joshko Milenkoski 4’er yıllık sözleşme imzalandı.

Filede milli değişim!

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), A Milli Kadın Takımı’nın başına getirilen İtalyan antrenör Giovanni Guidetti ile A Milli Erkek Takımı’nın yeni antrenörü Makedon Joshko Milenkoski ile 4’er yıllık sözleşme imzaladı. Burhan Felek Voleybol Salonu’nda gerçekleştirilen imza töreninde, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile yönetim kurulu üyeleri Kurtaran Mumcu ve Bahar Mert Üçoklar da hazır bulundu.

HAYIRLI OLSUN

Göreve gelmelerinin ardından ilk iş olarak, milli takımlarda sözleşme süreleri dolan teknik adamların yerine getirecekleri isimlerle ilgili çalışmaya başladıklarını aktaran TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, “A Milli Kadın Takımı için aynı zamanda VakıfBank’ın da başında bulunan hepinizin yakından tanıdığı Giovanni Guidetti ile anlaştık. A Milli Erkek Takımı’nın başına ise ülkemizde 6. sezonunu geçiren Maliye Piyango’nun antrenörü Joshko Milenkoski’yi getirdik. Göreve gelen her iki antrenörümüz de camiamız için hayırlı olsun” diye konuştu.

Yeni yapılanma olacak

A Milli Kadın Takımı’nın antrenörlüğüne getirilen İtalyan teknik adam Giovanni Guidetti, “Yeni görevimden dolayı çok mutluyum. Öncelikle yeni bir yapılanmaya gideceğiz. A Milli Kadın Takımı dünyada 12. sırada. Daha üst sıralara çıkmak istiyoruz. Dünya ve Avrupa şampiyonalarında iyi dereceler elde edip, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’na katılmayı hedefliyoruz. Genç oyunculardan çoğu takımlarında fazla süre alamıyorlar. Bu uyumu milli takımda yakalamaya çalışacağız” diye konuştu.

Çok çalışmalıyız

A Milli Erkek Takımı’nın yeni antrenörü Joshko Milenkoski de göreve gelmesinden dolayı yaşadığı mutluluğu dile getirirken, “Türkiye’de 6. yılım ve hiçbir şeye yabancı değilim. Milli takımda alacağımız sonuçların Türkiye’deki kariyerime de etki yapacağına inanıyorum. Tüm kalbimle ve tutkumla en iyisini yapmak için mücadele edeceğim. Önümüzdeki yıl çok fazla turnuvamız var. Çok iyi çalışmalı ve güçlü olmalıyız. Oyuncularımızı iyi seçmemiz gerekiyor. Bütün yazını bizimle geçirecek, tutkuyla çalışacak oyunculara ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

 

Giovanni Guidetti ve Joshko Milenkoski, sözleşme imzaladıktan sonra federasyon başkanı Mehmet Akif Üstündağ’la medya mensuplarına poz verdi.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), A Milli Kadın Takımı’nın başına getirilen Giovanni Guidetti (sol 2) ile A Milli Erkek Takımı’nın yeni patronu Joshko Milenkoski (sağ 2) ile basın önünde sözleşme imzaladı. Burhan Felek Voleybol Salonu’nda gerçekleştirilen imza töreninde, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ (ortada) ile yönetim kurulu üyeleri Bahar Mert Üçoklar (sağda) ve Kurtaran Mumcu da (solda) hazır bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X