Filede Örnek fırtına

Özel Emine Örnek Ortaokulu, Küçük Kızlar Voleybol İl Birinciliği’nde namağlup şampiyon olurken, bu sevince üst üste 3. kez ulaşmanın gururunu yaşadı.

Filede Örnek fırtına

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları İl Temsilciliği’nin organize ettiği Küçük Kızlar Voleybol İl Birinciliği’nde şampiyon değişmedi ve Özel Emine Örnek Ortaoukulu üst üste 3. yılında da zirviye çıktı. 14 takımın katılımıyla 11 Şubat’ta başlayan İl Birinciliği’nde son maçlar önceki gün Çekirge Spor Salonu’nda oynanırken, Özel Emine Örnek Ortaokulu, namağlup şampiyonluğa ulaştı.

YARI FİNAL NİSAN’DA

Geçtiğimiz sezonlarda da mağlubiyet görmeyen Örnek Ortaokulu, Çekirge Spor Salonu’ndaki son maçında Özel Çakır Ortaokulu’nu 2-0’la geçti ve üst üste 3. yılında da şampiyonluk kupasının sahibi oldu. İl Birinciliği’nde ikinci Peyami Safa Ortaokulu olurken, üçüncülük kürsüsüne Fethiye Ortaokulu çıktı. Özal Çakır Ortaokulu ise dördüncü sırada yer aldı. İl Birinciliği’nde sonunda birincilik kürsüsüne çıkan Özel Emine Örnek Ortaokulu, 4-7 Nisan tarihleri arasında yapılacak Türkiye Şampiyonası yarıfinallerinde Bursa’yı temsil etmeye hak kazandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X