Filede sıra gençlerde

Voleybol Gençler Ligi ilk etap maçlarında heyecan tüm hızıyla sürüyor. Bayanlarda Büyükşehir ve Nilüfer Belediyespor Ankara’da, erkeklerde İnegöl Belediyespor ise İstanbul’da ter döküyor.

Filede sıra gençlerde

2014-2015 sezonu Voleybol Gençler Ligi 1. Etabı’nda heyecan sürüyor. Ankara’da gerçekleştirilen bayan maçlarında Bursa’dan Büyükşehir Belediyespor ve Nilüfer Belediyespor mücadele ederken, İstanbul’daki erkekler mücadelesinde İnegöl Belediyespor ter döküyor. Karşılaşmalarını Ankara Beştepe Spor Salonu’nda yapan Bursa ekiplerinden Büyükşehir Belediyespor, ilk gün Çanakkale’yi set vermeden geçerken, ikinci maçında Eczacıbaşı’na 3-0 mağlup oldu. Yeşil beyazlılar dün ise Beşiktaş’a 3-1 yenildi. Aynı salonda müsabakaların yapan Nilüfer Belediyespor da 3 maçta 2 yenilgi, 1 galibiyet elde etti.

BUGÜN MAÇ YOK

İlk gün Galatasaray’a 3-0 mağlup olan Bursa ekibi, 2. maçında Çanakkale Belediyespor’u 3-0 mağlup etmeyi başardı. Yeşil mavi beyazlılar, dün ise Eczacıbaşı’na 25-17, 26-24 ve 25-20’lik setlerle mağlup oldu. İstanbul 50. Yıl Salonu’nda maçlarını oynayan erkeklerdeki temsilcimiz İnegöl Belediyespor da 3 maçta tek galibiyet aldı. İlk maçında Halkbank’a 3-0 mağlup olan Bursa ekibi, ikinci maçında Palandöken Belediyespor’u 3-0 yenmeyi başardı. Dün Arkas’la karşılaşan turuncu mavililer, rakibine ??-?? mağlup oldu. Gençler Ligi’nde heyecana bugün ara verilirken, ligin ilk etabı yarın ve pazar günü oynanacak maçlarla tamamlanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X