Filede start günü

Voleybolda Bursa ekiplerinin ikinci yarı maratonunda start veriliyor.

Filede start günü

İkinci yarısı bugün başlayacak Voleybol 1. Ligleri’nde bayanlarda Büyükşehir Belediyespor Bursa’da Vakıfbank ile karşılaşacak. Nilüfer Belediyespor Eczacıbaşı’na konuk olurken, erkeklerde İnegöl Belediyespor, Erzurum’da Palandöken Belediyespor’la karşılaşacak.

Voleybolda Erkekler ve Bayanlar 1. Liglerinde sezonun ikinci yarısı bugün oynanacak maçlarla başlayacak. Bayanlarda mücadele eden ekiplerimizden Büyükşehir belediyespor evinde Vakıfbank’ı ağırlarken, Nilüfer Belediyespor,  Eczacıbaşı’na konuk olacak. Erkeklerdeki temsilcimiz İnegöl Belediyespor ise deplasmanda Palandöken Belediyespor’la karşı karşıya gelecek. Avrupa ve ligde üst sıraları hedefleyen Büyükşehir Belediyespor, bugün Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda son şampiyon Vakıfbank’la karşılaşacak. Mücadele saat 15.00’te başlayacak.

İNEGÖL ERZURUM’DA

Ligin ilkyarısında başarılı bir performans sergileyen ve devreyi 4. sırada kapatan Nilüfer Belediyespor ise İstanbul’da Eczacıbaşı ile karşılaşacak. İlkyarıda rakibine 3-2 mağlup olan Bursa ekibinin zorlu mücadelesi Eczacıbaşı Spor Salonu’nda saat 17.30’da başlayacak. Erkekler 1. Ligi’ndeki temsilcimiz İnegöl Belediyespor da Erzurum’da Palandöken Belediyespor’un konuğu olacak. Turuncu mavililer, ligin ilkyarısında 3-0 mağlup ettiği rakibiyle Erzurum Recep Tayyip Erdoğan Spor Salonu’nda saat 14.00’te karşılaşacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X