Filede Timsah gümbür gümbür: 3-0

Eskişehir’de de gülmeyi başaran yeşil beyazlılar 7’de 7 yapmayı başardı… Deplasmanda Anadolu Üniversitesi engelini de set vermeden geçen Bursaspor Yüksekoba, yoluna kayıpsız devam etti.

Filede Timsah gümbür gümbür: 3-0

Kadınlar Voleybol 1. Ligi B Grubu’nda fırtına gibi esen Bursaspor Yüksekoba, deplasmanda Anadolu Üniversitesi’ni 3-0 mağlup ederek 7’de 7 yaptı ve yoluna kayıpsız devam etti. Bu sezon ligde başarılı bir grafik çizen yeşil beyazlılar, Eskişehir Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada da zorlanmadı. Rakibi karşısında ilk seti 25-18 alan Filenin Timsahları, ikinci sette file önündeki etkinliğini sürdürdü.

ŞANS TANIMADI

Bu setin son bölümünde zaman zaman zorlanan Bursaspor Yüksekoba, yine de rakibine şans tanımadı ve seti 25-19 almayı bildi. Filenin Timsahları, üçüncü sette rakibinin direncini iyice kırdı. File önündeki etkinliğini sürdüren yeşil beyazlılar, etkili bloklarıyla rakibine kolay sayı şansı tanımadı. Bu seti de 25-15 alan Bursaspor, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı ve 7’de 7 yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X