Filede Timsah var: 3-0

İlk kez mücadele ettiği Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde sezonun açılış maçında Vakıfbank’a set vermeyen Bursaspor, lige galibiyetle başlangıç yaptı.

Filede Timsah var: 3-0

RECAİ UYSAL

Kadınlar Voleybol 1. Ligi ilk kez mücadele eden Bursaspor, sezonun açılış maçında evinde Vakıfbank’ı 3-0 mağlup etmeyi başardı. Ligde A Grubu’nda yer alan yeşil beyazlılar, Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda karşılaştığı rakibi karşısında ilk iki sete etkili başlayamasa da sonuca gitmeyi bildi. İlk sette 6-1 geriye düşen Filenin Timsahları, çabuk toparlandı ve rakibine 25-23 üstünlük sağladı. İkinci sete de file önünde etkili başlayamayan Bursaspor, ilk tenki molayla birlikte kenidne geldi.

ETKİLİ OYUN KAZANDIRDI

 

Rakibine etkili bloklarıyla kolay hücum şansı tanımayan yeşil beyazlılar, bu seti de 25-20 aldı ve 2-0 üstünlüğü yakaladı. İlk iki setle birlikte rakibinin direncini iyice kıran Filenin Timsahları, üçüncü sette oldukça rahat bir oyun sergiledi. File önünde etkili gözüken Bursaspor, seti 25-15, karşılaşmayı da 3-0 kazandı ve ligdeki ilk maçından galibiyetle ayrıldı.

 

SALON: Cengiz Göllü

HAKEMLER: Sadettin Deneri (***) Yunus Aydın (***)

BURSASPOR: Bahar (***) Emine Emel (***) Elena Litovchenko (****) Selin (***) Melis Ece (***) Selen (***) (Dilek Kınık-libero ***, Dilara ***, İrem ***, Gizem **)

VAKIFBANK: Miray (**) Buket (**) Aybüke (***) İleyda (***) Aslı (**) Ebrar (***) (Elif-libero **, Zeynep Sude *, Eser *, Figen Su *, Doğasu *, Deniz *)

SETLER: 25-23, 25-20, 25-15

SÜRE: 81 dakika (30, 27, 24)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X