Fileler gol doldu

Yeşil beyazlı oyuncuların dünkü antrenmanda attığı goller alkış aldı.

Fileler gol doldu
Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde geçirmek isteyen Bursaspor’da Fenerbahçe maçı hazırlıklarını eksik sürdürüyor. Özlüce Tesisleri’nde günde çift antrenman yapan yeşil beyazlılar’da Milli takımlarda olan oyuncular dünkü antrenmanda yer almadı.
 
Orta gol çalıştılar
 
Antrenmana düz koşuyla başlayan yeşil beyazlılar daha sonra istasyon çalışması yaptı. Teknik Direktör Şenol Şenol Güneş antrenmanın ikinci bölümünde ise oyuncularına taktik ağırlıklı çift kale maç yaptırdı. Bu çalışmada atılan goller teknik heyeti memnun etti. Çalışmanın sonunda ise kanatlardan orta gol antrenmanı yapıldı.
 
İzinliler geldi
 
Bursaspor’da Teknik Direktör Şenol Güneş’ten ekstra izin alan Cedric Bakambu ve Sebastian Frey dünkü antrenmana katıldı. Her iki oyuncuda sabah ve akşam çalışmasında takımla birlikte çalıştılar.
 
Kısa kestiler
 
Daha önce hafif sakatlıkları bulunan Civelli, Belluschi ve Fernandao antrenmanı kısa kesti. Hafif ağrıları bulunan 3 yıldız oyuncuda çalışmanın sonunda tedavi için sağlık odasına gittiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X