Filenin efeleri: 3-0

Yeşil beyazlılar zorlanmadan kazandığı maç sonunda Efeler Ligi’ne bir adım daha yaklaştı. Büyükşehir Belediyespor, evinde Bigadiç Belediyespor engelini set vermeden geçti ve Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde 16’da 16 yaptı.

Filenin efeleri: 3-0

Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde fırtına gibi esen Büyükşehir Belediyespor, evinde Bigadiç Belediyespor’u 3-0 yenerek namağlup liderliğini sürdürdü. Hafta içinde deplasmanda Beşiktaş’ı yenerek zirveyi ele geçiren yeşil beyazlılar, Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan maçta zorlanmadan galibiyete ulaştı. Orta sıralarda yer alan rakibi karşısında özellikle ilk sette file önünde etkili gözüken Bursa ekibi, istediği sonucu da aldı.

TOFAŞ BEŞİKTAŞ’A YENİLDİ

Karşılaşmanın ilk setinde rakibine 25-12 üstünlük sağlayan Büyükşehir Belediyespor, ikinci sette zaman zaman zorlansa da sonuca gitmeyi bildi. Bu seti de 25-21 alan Bursa ekibi, üçüncü setten de 25-22 üstün ayrıldı. Bu sonuçla yeşil beyazlılar, ligdeki 16. maçını da kazandı ve liderlik koltuğundaki yerini koruyarak Efeler Ligi’ne bir adım daha yaklaştı. Ligdeki diğer ekibimiz TOFAŞ ise evinde zirve takibindeki Beşiktaş’a 25-18, 27-25 ve 25-17’lik setlerle 3-0 mağlup oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X