Filenin efendileri

Minik, küçük, yıldız ve gençlerde rakiplerini geride bırakarak kürsünün ilk 3 basamağında yer alan takımlar Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Filenin efendileri

RECAİ UYSAL

2016-2017 voleybol yerel liglerinde sezon tamamlandı. Büyük heyecanın yaşandığı müsabakalar sonunda dereceye gireni ekipler de belli oldu. Ekiplerin kürsü için büyük efor sarfettiği sezon sonunda dereceye giren takımlar Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda düzenlenen törenle kupalarına kavuştular. Minik, küçük, yıldız ve gençlerde kürsü sahiplerini bulurken, takımlar emeklerinin karşılığını almanın mutluluğunu yaşadılar.

ZİRVEYE ÇIKTILAR

Nefes kesen müsabakalar sonunda minik kızlarda Emine Örnek Koleji birincilik kürsüsüne çıkarken, erkeklerde Boschspor zirveyi kaptırmadı. Kızlarda Nilüfer Belediyespor’un şampiyon olduğu küçüklerde erkeklerde Tofaş (A) birincilik kürsüsünde yer aldı. Yıldız kızlarda da Nilüfer Belediyespor rakiplerini geride bırakırken, erkeklerde Tofaş birinci olmayı başardı. Genç kızlarda Büyükşehir Belediyespor ilk sırada yer alırken, erkeklerde Tofaş (A) kürsünün en üst basamağına çıktı.

Miniklerde kızlarda şampiyon olan Emine Örnek Koleji ve erkekler birincisi Boschspor’a kupalarını Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı Başantrenörü Jan de Brandt verdi.

Küçüklerde birincilik kürsüsüne çıkan ekiplerin kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Zekeriya Altuntaş takdim etti.

Yıldızlarda tüm rakiplerini geride bırakan ekipler kupalarını Voleybol İl Temsilcisi Hakan Çatal’dan aldılar.

Gençler şampiyonlarının kupalarını Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu ÜYesi Ersin Yılmaz verdi.

Genç Erkekler

1. Tofaş (A)

2. İnegöl B.

3. Tofaş (B)

Genç Kızlar

1. Büyükşenir Belediyespor

2. Nilüfer Belediyespor

3. Ahmet Erdem

Yıldız Erkekler

1. Tofaş

2. İnegöl Belediyespor (A)

3. İnegöl Belediyespor (B)

Yıldız Kızlar

1. Nilüfer Belediyespor

2. Büyükşehir Belediyespor

3. Ahmet Erdem

Küçük Erkekler

1. Tofaş (A)

2. Boschspor

3. Tofaş (B)

Küçük Kızlar

1. Nilüfer Belediyespor

2. Büyükşehir Belediyespor

3. MG Spor (Eczacıbaşı)

Minik Erkekler

1. Boschspor

2. Tofaş

3. Fabrika Voleybol

Minik Kızlar

1. Emine Örnek Koleji

2. Fabrika Voleybol

3. MG Spor (Eczacıbaşı)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X