Filenin oscarları

Voleybol Antrenörleri tarafından bu yıl ilki düzenlenen organizasyona Bursaspor Kadın Voleybol Takımı’nı şampiyon yapan Emin İmen damgasını vurdu.

Filenin oscarları

Bursa Voleybol Antrenörleri Derneği (BURVAD) 2015-2016 Sezonu Ömer Turhan ödülleri Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda düzenlenen etkinlikle sahiplerini buldu. 

2005 yılında kurulan dernekte geçtiğimiz günlerde başkanlığa seçilen Tanju Güçlü, organizasyonu önümüzdeki yıllarda daha da geliştirerek sürdürmeyi planladıklarını belirterek, ‘Bursa’nın yetiştirdiği büyük duayen Ömer Turhan anısına gelenekselleştirmeyi düşündüğümüz bir tören. Bu yıl ilkini düzenledik. Umarım önümüzdeki yıllarda daha da güzellerini yaparız” diye konuştu. Derneğin kurucu başkanı Nizamettin Çakır’a da teşekkür eden Güçlü, Bursa voleybolunun yükselişte olduğunu da vurguladı. 

OLAY’A DA ÖDÜL

Törende yılın antrenörü ödülüne Bursaspor Kadın Voleybol takımını namağlup 2. Lig’e çıkaran Emin İmen ve Seramiksan’ın 1. Lig’e çıkaran Bursalı Ali Kamberoğlu layık görülürken, gelişim gösteren antrenörler Tofaş’tan Aydın Güler, Boschspor’dan Güner Karakaya, Büyükşehir Belediyespor’dan Erdal Aydın ve Nilüfer Belediyespor’dan Tayfun Ekici oldu. 

Voleybola hizmet ödülünü Büyükşehir Belediyespor Voleybol Koordinatörü Ersin Yılmaz ve Toyoto Plaza Akkoyunlu alırken, Yaşam Boyu Hizmet Ödülü, Yılmaz Özbabacan, Şani Güllü ve merhum Ömer Turhan’ın eşi Yüksel Turhan’ın oldu. 

Törende Olay Gazetesi’nden Recai Uysal da ödüle layık görülen isimler arasında yer aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X