Filenin sultanıydı Türkiye’nin kraliçesi oldu

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nda oynayan Ecem Çırpan, Aydan Şener ve Demet Şener’in ardından Bursa’dan çıkan üçüncü Türkiye Güzeli olarak adını tarihe yazdırdı.

Filenin sultanıydı Türkiye’nin kraliçesi oldu

MUTLULUK GÖZYAŞLARI DÖKTÜ

Miss Turkey’de kraliçelik tacını takan Bursalı 19 yaşındaki Ecem Çırpan, Çin’de düzenlenecek olan Dünya Güzellik Yarışması’nda ülkemizi temsil etmeye hak kazandı. Tacını geçen yılın birincisi Amine Gülşe’den alan Çırpan, sonuç açıklandıktan sonra büyük mutluluk yaşadı. Gözyaşlarıyla seyirciyi selamlayan Ecem’in ardından Aslı Melisa Uzun ikinci, Hazal Subaşı üçüncü ve Şevval Ayvaz da dördüncü seçildi.

HAYATINDA YENİ BİR SAYFA

Güzelliğiyle, Rus voleybolcu Ekaterina Gamova’ya benzetilen Ecem Çırpan, Türkiye Güzeli olarak hayatında yepyeni bir sayfa açtı. Nilüfer’de ‘Filenin Sultanı’yken artık ‘Türkiye’nin Kraliçesi’ unvanını kazanan 1,86 boyundaki smaçör Çırpan, yarışma sonrası diğer üç güzelle birlikte İstanbul’da yeniden kampa girdi. Kraliçe Ecem ve diğer üç güzel kamp süresince çeşitli ziyaretlere katılıp organizasyonlarda hazır bulunacak.

AİLESİ YALNIZ BIRAKMADI

Ecem Çırpan’ın babası Akgün Çırpan annesi Nuray Çırpan ablası Cansu Korkmaz, eniştesi Süleyman Korkmaz teyzesi Müberra Adıgüzeller kuzeni Ceren Adıgüzeller ve aile dostları Binnur Hayal bu mutluluğa birlikte ortak oldu.

ŞARKILAR KENAN VE AYŞE HATUN’DAN

Kenan Doğulu ve Ayşe Hatun Önal, sonuçlar açıklanmadan önce sahneye çıkarak sevilen şarkılarını seslendirdi. Özellikle Kenan Doğulu’nun adaylarla sahnedeki şovu görülmeye değerdi.

AYDAN VE DEMET’TEN SONRA

Bursa’dan çıkan ilk Türkiye güzeli Aydan Şener olmuştu. Şener, 1981 Türkiye Güzeli seçilirken, yıllar sonra bu kez bir başka Bursalı Demet şener 1995’te aynı ünvana sahip oldu. Şimdi ise Ecem Çırpan, Türkiye Güzeli olan üçüncü Bursalı olarak adından söz ettirdi.

BAŞKAN BOZBEY’DEN KUTLAMA

Nilüfer Belediye ve Nilüfer Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Bozbey, çiçeği burnunda kraliçeyi arayarak kutladı. Ecem’in elde ettiği derecenin kendilerini gururlandırdığını kaydeden Bozbey, ‘Ecem’in Avrupa’da da katılacağı yarışmada Nilüfer’i, Bursa’yı ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum’ dedi.

Ecem’i ilk kutlayan geçen yılın Türkiye Güzeli Amine Gülşe oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X