Filenin Sultanları çok rahat: 3-0

Bursaspor Kadın Voleybol Takımı, play-off öncesi evindeki son maçında Zonguldak Belediyespor’u set vermeden geçti ve 17’de 17 yaptı.

Filenin Sultanları çok rahat: 3-0

RECAİ UYSAL

Kadınlar Voleybol 3. Lig 3. Grup’ta namağlup zirvede bulunan Bursaspor, play-off öncesi evindeki son maçında alt sıralarda bulunan Zonguldak Belediyespor’u 3-0 mağlup etti. Bu sezon şampiyonluğu hedefleyen yeşil beyazlılar, Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmada zorlanmadı. Zayıf rakibi karşısında ilk seti 25-8 alan Filenin Timsahları, ikinci sette de file önünde etkiliydi.

ZORLANMADI

Karşılaşmanın ikinci setinde de rakibine 25-10 üstünlük sağlayan Bursaspor, oyundan düşen rakibi karşısında maçı çabuk bitirdi. Müsabakanın üçüncü setinde rakibine 25-4 üstünlük sağlayan yeşil beyazlılar, maçtan da 3-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla play-off öncesi evindeki son maçı da set vermeden kazanan Filenin Sultanları, 17’de 17 yaptı.

SALON: Cengiz Göllü

HAKEMLER: Tuncay Sevim (***) Çetin Çeki (***) 

BURSASPOR: Dilara(***) İrem (***) Bahar (***) Dilek (***) Şiirsel (***) Buse (***) (Meyra-libero **, Hale **, Miray **, Açelya **) 

ZONGULDAK BELEDİYESPOR: Buse (*) G.Bensu (*) Beyza (*) İrem (*) Müge (*) Beste (*) (Kübra *) 

SETLER: 25-8, 25-10, 25-4

SÜRE: 48 dakika (15, 18, 15)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X