Filenin Timsahları 2. Lig’e göz dikti

Ligin ilkyarısında oynadığı tüm maçları set vermeden kazanan Bursaspor Kadın Voleybol Takımı, ikinci yarıda da aynı tempoyu sürdürerek lig sonunda üst lige adını yazdırmaya kararlı.

Filenin Timsahları 2. Lig’e göz dikti

RECAİ UYSAL

Kadınlar Voleybol 3. Lig 3. Grup’ta ilkyarıyı yenilgisiz lider olarak tamamlayan ve hafasonunda başlayacak ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Bursaspor, sezonu zirvede bitirmek istiyor. Yılbaşı sonrası 4 günlük izni tamamlayan ve çalışmalara başlayan yeşil beyazlılarda ilkyarıyı hedefledikleri yerde bitirdiklerini belirten Antrenör Emin İmen, “İkinci yarıda da aynı grafiği koruyup sezonu istediğimiz gibi bitirmek istiyoruz” dedi. İkinci yarının ilk maçında evinde pazar günü Ankara Karşıyaka ile karşılaşacak Filenin Timsahları’nda sakatlıklar can sıksa da hazırlıklar yoğun tempoda sürüyor.

3 EKSİK VAR

Ligin ilkyarısında sakatlanan Sevdenur’un ardından Dilara ve Hale’nin yaşadığı şanssızlıklara üzüldüklerini belirten İmen, “Umarım, en kısa sürede onlar da toparlanır ve çalışmalarımıza tam kadro devam ederiz. Bu arada beklentilerimizi karşılayacak bir oyuncu bulabilirsek takıma katmayı planlıyoruz. Hedefimiz ilkyarıda olduğu gibi ikinci yarıyı da arzu ettiğimiz yerde bitirmek. Oyuncularımla da bunu paylaştım şu an sezonun sadece yüzde 50’sini tamamladık. Ama daha yüzde 50’lik bir kısım var. Onun için ikinci yarı daha iyi konsantre olmalı ve daha iyi çalışmalıyız. Çünkü lig biter bitmez yarıfinal ve final maçlarını oynayacağız” dedi.

HEDEFE YAKLAŞTIK

“İkinci yarı hedefe her geçen gün daha fazla yaklaşacağız” diyen tecrübeli antrenör şunları söyledi: “Hem fizik hem teknik olarak daha ciddi daha tempolu devam etmeliyiz. İlkyarıda da yaptık ama ikinci yarı daha fazla 2. Lig takımlarıyla hazırlık maçları oynamak istiyoruz. Grupta müsabakalar bizim için tempo olarak çok istediğimiz düzeyde geçmedi bu yüzden hazırlık maçlarıyla hazır olmaya çalışacağız. Amacımızı 2. Lig’e çıkmak. İnşallah takımımızı önümüzdeki yıl 2. Lig’de görürüz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X