Filenin Timsahları sabırsızlanıyor

Kadrosunu önemli isimlerle güçlendiren Bursaspor Bayan Voleybol Takımı, haftasonu Ankara’da Karşıyaka maçıyla başlayacağı lige hedefe ulaşıp, 2. Lig’e yükselmek istiyor.

Filenin Timsahları sabırsızlanıyor

RECAİ UYSAL

Bayanlar Voleybol 3. Lig’nde bu sezon zirveyi hedefleyen ve kadrosunu bu doğrultuda yenileyen Bursaspor’da hafta sonu başlayacak lig hazırlıkları yoğun tempoda sürüyor. Takımın başına Avrupa şampiyonu apoletli Emin İmen’i getiren, kadrosuna da önemli isimler katan yeşil beyazlılar, pazar günü deplasmanda oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarında sona geldi. Ligde 3. Grup’ta mücadele eden ve sezona Ankara’da Karşıyaka maçıyla start verecek yeşil beyazlılarda kadro da tamamlanırken, Antrenör Emin İmen, takımı hedefe taşımak istediklerini söyledi.

OYNAMADAN KAZANILMIYOR

Lige hazır olduklarını belirten tecrübeli antrenör, “Sezon hazırlıklarını yavaş yavaş bitiriyoruz. Lige hazır durumdayız. İnşallah sezona haftasonunda deplasmanda yapacağımız Karşıyaka galibiyetiyle başlamak istiyoruz. Hedefimizi Bursaspor’u bir üst lige taşımak” diye konuştu. Takımın iyi oyunculardan kurulu olduğunu belirten İmen, “Hedefimiz tabii ki 2. Lig. Takımı 2. Lig’e taşıyacaksak önümüzdeki sezon 12 oyuncuyu da değiştirmek zor olur. O yüzden transferlerimizi gelecek yılı düşünerek de yaptık. Oyuncularımızın çoğu 2. Lig seviyesinde. 3. Lig için iyi bir kadromuz var ama maçlar oynanılmadan kazanılmıyor. Bu yüzden rakipten çok kendi oyunumuz önem kazanıyor. İşi çok ciddiye alıyoruz” dedi.

TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ

Geçen sezon Büyükşehir Belediyespor’la Avrupa kupası finalini taraftarın desteğiyle kazandıklarını belirten Antrenör Emin İmen, “Bayan voleyolu biraz daha duygusal bu yüzden Bursalı voleybolseverleri takımımız desteklemek için salona davet ediyorum. Bu işi birlikte başaracağımızı düşünüyorum. Yönetimizin desteği de fazla. Sezon boyunca yönetim, oyuncu, teknik ekip ve taraftarımızla birlik beraberlik içinde olmalıyız” şeklinde konuştu.

Moral buluşması

Haftasonunda başlayacak lig öncesinde Bursaspor Bayan Voleybol Takımı teknik ekip ve sporcuları, başkan Recep Bölükbaşı ve yöneticilerle biraraya geldi. Bademli Anadolu Et Lokantası’nda gerçekleştirilen organizasyonunda Başkan Recep Bölükbaşı, Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Halil Özyürek, Mali Asbaşkan Kemal Güler, Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Konuralp Yeşil, voleybol takımı teknik heyet ve sporcular katıldı. Başkan Bölükbaşı sezon sonunda takımdan şampiyonluk beklediklerini ifade etti.Bursaspor’un son dönemde futbol kulübü görünümünden çıkıp, spor kulübü görünümüne kavuşmaya başladığını ifade eden Başkan Recep Bölükbaşı, “Biz de bundan sonra inşallah elde edeceğimiz başarılarla spor kulübü olacağız. Hem voleybol hem de basketbol da güzel yatırımlar yaptığımızı düşünüyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X