Filenin Timsahları tutulmuyor: 3-0

Ligde fırtına gibi esen Bursaspor, zayıf rakibi Bolu İnkilap İlköğretim engelini de kayıpsız geçerek zirvedeki yerini korudu.

Filenin Timsahları tutulmuyor: 3-0

RECAİ UYSAL

Türkiye Kadınlar Voleybol 3. Ligi 3. Grup’ta yoluna kayıpsız devam eden Bursaspor, Bolu İnkilap İlköğretim Okulu’nu 3-0 mağlup ederek 6’da 6 yaptı. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan maçta zayıf rakibi karşısında zorlanmayan yeşil beyazlılar ilk seti 25-13 aldı. Antrenör Emin İmen’in fazla oynama şansı bulamayan oyuncularına da yer verdiği karşılaşmada Filenin Timsahları, ikinci sette de zorlanmadı. 

ŞANS TANIMADI

Karşılaşmanın ikinci setinde rakibine 25-15 üstünlük sağlayan Bursaspor, üçüncü sette de file önünde rakibine şans tanımadı. Maçın üçüncü setini de 25-15 alan yeşil beyazlılar, mücadeleyi de 3-0 kazandı. Filenin Timsahları, bu sonuçla 6’da 6 yaparken, bu sezon oynadığı tüm maçları set vermeden kazanmış oldu.

SALON: Cengiz Göllü

HAKEMLER: İlhan Balaban (***) Çetin Çelik (***)

SETLER: 25-13, 25-15, 25-15

SÜRE: 62 dakika (20, 20, 22)

BURSASPOR: İrem (***) Dilek Erken (***) Bahar (***) Dilek Bataray (***) Hale (**),Yasemin (***) (Sedef-linero ***, Meryem-libero *** Aycan ***, Açelya ***, Buse ***)

BOLU İNKİLAP İLKÖĞRETİM: Seza (**) Hacer (**) Tuba (**) Kübra (**) Melisa (**) Derya (**) (Özlem-libero **, Merve **, İrem Şeval **)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X