Fileye Nilüfer damgası

Yeşil mavi beyazlılar, midi, küçük ve yıldız kızlardan sonra genç kızlarda da şampiyon oldu. Final grubundaki son maçında Nova Gençlik’i 3-1’le geçen Nilüfer Belediyespor, diğer kategorilerin ardından Genç Kızlar Voleybol Yerel Ligi’nde de mutlu sona ulaş

Fileye Nilüfer damgası

Voleybol yerel liglerinde sezon tamamlanırken, organizasyonlarda Nilüfer Belediyespor fırtınası esti. Son olarak Genç Kızlar Yerel Ligi’nde şampiyonluğa ulaşan yeşil mavi beyazlılar, tüm kategorilerde mutlu sona ulaşmayı bildi. Genç Kızlar Yerel Ligi’nin finalinde Nova Gençlik’i 3-1 mağlup eden Nilüfer Belediyespor, böylece midi, küçük, yıldız kategorilerinin ardından genç kızlarda daBursa şampiyonu olmayı başardı. Tüm altyapı gruplarında da Bursa şampiyonluğu elde eden Nilüfer Belediyespor, başarısıyla büyük gurur yaşadı. 

DİREKT FİNALE

Daha önce midi, küçük ve yıldız kızlarda şampiyonluğa ulaşan yeşil mavi beyazlılar, Genç Kızlar İl Birinciliği final grubunun son maçında Nova Gençlik ile karşılaştı. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’daki maç büyük heyecana sahne oldu. Rakibi karşısında ilk seti 25-22 kaybeden Nilüfer Belediyespor, diğre setleri 27-25, 25-9 ve 25-21 alarak maçtan 3-1 galip ayrıldı. Bu sonuçla yeşil mavi beyazlılar, final grubunda 6 maçta topladığı 16 puanla Bursa şampiyonu oldu. Nilüfer Belediyespor, bu başarısıyla Türkiye finallerine doğrudan katılma hakkı elde etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X